Організація харчування у закладі освіти

     Харчування здобувачів освіти проводиться у відповідності до 4-х тижневого сезонного меню мультипрофільного харчування з обмеженням кількості солі та цукру, жирів рослинного і тваринного походження та субпродуктів. Натомість, у новому меню значна увага приділяється  споживанню молока та кисломолочних продуктів, м’яса, риби, свіжих овочів і фруктів.

     Ведеться активна робота у напрямку пропаганди правильного харчування серед дітей та їх батьків. Проводяться заходи щодо формування в учнів здорового способу харчування, безпечності та якості харчових продуктів, необхідності дотримання режиму харчування.

     Готові страви відповідають меню, яке розробляють відповідно до примірного 4-х тижневого сезонного меню мультипрофільного харчування на зимовий сезон.

     У закладі освіти оформлено постійно діючий інформаційний стенд для учнів, на якому розміщено щоденне меню з переліком страв.

     Батьки дітей мають можливість ознайомитись з меню та фото контрольних порцій шляхом інформування відповідальної особи через вайбер-групу активних батьків закладу. Адміністрація уважно стежить за якістю та смаком приготовлених страв.

Долучайтесь до офіційних спільнот закладу